IRAMA.

 

When it comes to designing a space for a young growing family, practicality, convenience and safety are in the highest priority. This contemporary residence is designed not only to achieve the mentioned priorities but also to strive in the aesthetic department. Full height storage cabinets are introduced alongside display areas which are closed up with glass doors to maximize storage capabilities and to reduce maintenance. Subtle differences in timber strip arrangement demarcates their respective areas while being unified through the open-planned living space where most of the conversations, joy and laughter are shared. Imported natural stones are used for the island and kitchen top to elevate the atmosphere and add character to the space. Soft neutral palette is selected throughout the interior to provide a warm and welcoming vibe for the family and friends - a transformed space where the owners can finally call Home.

 

Project Location : Bukit Minyak, Penang

Project Type : 3 Storey Semi-Detached

Property Size : 6,394 sqft